Sènior femení

Entrenaments: Dimecres i divendres de 20:00 a 22:00.

Resultats i classificació (Catalunya Central)

Els primers entrenaments femenins de rugbi a la ciutat van ser l’octubre de 2010, quan un grup de noies van començar a entrenar-se de forma regular al que era llavors el lloc d’entrenament del club, la pista d’atletisme del Congost. Durant aquell primer curs i el següent, les noies van participar en diferents tornejos de seven que s’organitzaven arreu de Catalunya i aprenien les principals normes i tècniques de l’esport. En aquelles dates el rugbi femení era encara molt incipient a nivell català.

La temporada 2012-13, per manca de noies a l’equip, algunes noies del club van decidir unir-se al Martorell per tal de poder entrenar de forma regular i participar en competició oficial. Així doncs, el Rugby Manresa quedava orfe de la secció femenina fins al cap de dos anys, l’estiu de 2014 quan arran de la voluntat d’una de les noies que havien anat a jugar a Martorell va decidir tornar a impulsar la secció femenina al club.

Així doncs, l’estiu d’aquell 2014 es van començar a realitzar de nou entrenaments de rugby femení amb una gran acceptació i quantitat de noies als entrenaments. Durant tota aquell primer curs, el 2014-15, l’equip va anar prenent forma, amb noves incorporacions de noies i fent més conegut i popular l’esport a la ciutat. La majoria de les jugadores eren noves en aquest esport i, per tant, va ser un curs de molt d’entrenament i de conèixer les regles i tècniques del rugbi, que els va permetre també créixer i unir-se com a grup. Van participar en diferents partits amistosos per poder millorar com a conjunt, el primer d’ells el novembre de 2014 quan es va inaugurar el camp actual.

L’equip va entrar en competició oficial de lliga catalana el curs 2015-16. Durant dues temporades van ser a segona catalana. El curs 2017-18, per manca de noies a l’equip, van passar a disputar la lliga de desenvolupament i a partir del curs 2018-19 el grup es va unir a les noies de Vic, passant a competir com a Catalunya Central. Actualment, la temporada 2019-20, segueixen competint a primera catalana, també amb les noies d’Olot.

L’equip femení entrena els dimecres de 20 a 22h al camp del Congost i els divendres de 20.30 a 22h al camp de rugbi de Vic.

Si vols saber-ne més, pots contactar amb nosaltres a través d’instagram, facebook o twitter!

Tu també pots ser una de nosaltres! Anima’t i vine a provar-ho!

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial
Facebook
Twitter
Instagram