Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram

🏉 UN ALTRE TRIOMF DELS SÈNIORS 🏉

No parem els sĂšniors que van sumant una altra victĂČria aquest dissabte contra Andorra.

L’equip d’Andorra va jugant el seu primer partit d’aquesta temporada contra els manresans. El partit comença amb un cop de cĂ stig de Mathis RandĂ© al cap de 3 minuts (0-3). La primera part es va jugar amb una molt bona defensa dels nostres jugadors. Tot i que els manresans van fent molt bĂ©, els costa una mica en la melĂ© perĂČ aguanten. Just abans del final d’aquesta mateixa primera part, Yvon Bessai es va fer un assaig (0-8).

DesprĂ©s del mig temps, el Jordi SimĂł Badal es va fer el tercer assaig del seu equip (0-13). En aquesta segona part, es va jugar amb molta tensiĂł entre els locals i els manresans. Un jugador d’Andorra i dos de Manresa han estat expulsats del camp per a deu minuts cadascun. PerĂČ aixĂČ no va parar el nostre equip que tĂ© moltes ganes de sumar una altre victĂČria ! Al cap de 76 minuts de joc, Mathis RandĂ© va fer la seva especialitat, un cop de cĂ stig (0-16). Tres minuts desprĂ©s, els andorrans van fer el seu primer assaig amb una transformaciĂł (7-16). Acabem el partit amb un Ășltim cop de cĂ stig del Mathis RandĂ© (7-19).

Ara ens toca tres setmanes de descans abans del prĂČxim partit, que ens va bĂ© ja que tenim dos lesionats desprĂ©s d’aquest partit. Enhorabona nois, continuem aixĂ­ !

Altres artĂ­cles