Twitter
WhatsApp
Telegram

🏉 UN ALTRE TRIOMF DELS SÈNIORS 🏉

No parem els sèniors que van sumant una altra victòria aquest dissabte contra Andorra.

L’equip d’Andorra va jugant el seu primer partit d’aquesta temporada contra els manresans. El partit comença amb un cop de càstig de Mathis Randé al cap de 3 minuts (0-3). La primera part es va jugar amb una molt bona defensa dels nostres jugadors. Tot i que els manresans van fent molt bé, els costa una mica en la melé però aguanten. Just abans del final d’aquesta mateixa primera part, Yvon Bessai es va fer un assaig (0-8).

Després del mig temps, el Jordi Simó Badal es va fer el tercer assaig del seu equip (0-13). En aquesta segona part, es va jugar amb molta tensió entre els locals i els manresans. Un jugador d’Andorra i dos de Manresa han estat expulsats del camp per a deu minuts cadascun. Però això no va parar el nostre equip que té moltes ganes de sumar una altre victòria ! Al cap de 76 minuts de joc, Mathis Randé va fer la seva especialitat, un cop de càstig (0-16). Tres minuts després, els andorrans van fer el seu primer assaig amb una transformació (7-16). Acabem el partit amb un últim cop de càstig del Mathis Randé (7-19).

Ara ens toca tres setmanes de descans abans del pròxim partit, que ens va bé ja que tenim dos lesionats després d’aquest partit. Enhorabona nois, continuem així !