Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram

Bona participació de Merion Sort a la Selecció Catalana classificada per a la final estatal autonòmica sènior

La surienca Maria Sort, jugadora de l’Osona RC que disputa la Primera Divisió Catalana de Rugby amb el Catalunya Central (junt amb el RC Manresa) ha tingut aquest diumenge una notable participació en el partit que ha classificat la Selecció Catalana de Rugbi per a la final del Campionat Autonòmic estatal de categoria sènior. Un matx que s’ha disputat aquest migdia a l’estadi Baldiri Aleu de Sant Boi de Llobregat i que les catalanes han guanyat per un rotund 38-0 a la selecció de la federació madrilenya.

Merion’, com la coneixen les seves companyes, no va sortir en el 15 inicial català però quan el seleccionador Mario Sans li va donar l’oportunitat de jugar en la posició d’ala a la segona part va protagonitzar jugades de mèrit i no només va demostrar la seva qualitat i velocitat sinó, també, el bon nivell de joc que està demostrant aquesta temporada.

La jugadora de l’equip del Catalunya Central, va protagonitzar, per exemple una veloç carrera de més de 40 metres que tot i que no va poder arribar finalment a la línia de marca sí que va generar una ajustada passada que va impedir a les madrilenyes evitar que el 15 català finalitzés en un darrer dels sis assaigs que va anotar.

La selecció catalana femenina sènior disputarà la final del campionat autonòmic el proper 26 de febrer, a Sitges, contra la selecció gallega. Les catalanes han encaixat només un assaig en tots dos partits previs (Castella i Lleó, 5-55, a Valladolid; i el 38-0 d’avui a Sant Boi davant de Madrid).

Altres artícles