Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram

El CR Manresa s’estrena amb victòria a domicili a la primera jornada de la Primera Divisió

Després de tres setmanes d’inactivitat, el sènior del Manresa Rugby Club es va estrenar per fi a la Primera Divisió amb una treballadíssima victòria al camp del CR MATARÓ/BADALONA (21-35). Un triomf que no es va poder consolidar fins ben entrada la segona meitat.

Va ser un partit molt igualat en el que el Manresa va saber aprofitar l’encert de Mathis Randé en els cops de càstig que cometien en defensa els del Mataró/Badalona. Era la única manera que tenien els manresans d’anar sumant punts com formiguetes, de tres en tres, perquè, certament, la defensa local esdevenia un mur infrangible.

Cop de càstig rere cop de càstig, el Manresa es va avançar 0-9 (min. 27). Al Mataró també li costava arribar a la línia d’assaig, cosa que finalment va aconseguir en el minut 30 (5-9). Al descans es mantenia l’avantatge mínim del Manresa (8-12).

La segona part va arrencar amb una anotació local d’assaig més transformació (15-12), un nou cop de càstig anotat pel Manresa i un intercanvi de drops entre ambdós conjunts (18-18). El Mataró/Badalona treia profit del seu bon servei de touch i anotava també un enèrgic maul a la sortida del sac de lateral (21-18, min. 66).

Tanmateix, les anotacions locals s’acabarien en aquest punt 21. En els 10 últims minuts finals de partit només els manresans van anotar. Amb la notable participació d’un bon grapat de jugadors veterans del club (que van donar el seu do de pit com sempre) van aconseguir, entre tots plegats, trobar la necessària escletxa en la defensa mataronina que va tenir el premi de dos assaigs d’Evan Delbourg, amb les seves corresponents transformacions (21-32 min. 75). Un darrer cop de càstig en el darrer minut situaria el 21-35 definitiu.

Pel CR MANRESA van jugar: Xavier Sánchez, Guillermo Sánchez, Debotte, Martín, Tricoire, Lavaur, Casas, Bessaï, Maeso, Randé, Jou, Fernández, Delbourg, Pujol, i Ducatilon. També van jugar: Pérez, Majó, i Cubo  Àrbitre: Sergi Figueruelo Padró.

ALTRES RESULTATS DEL CLUB D’AQUEST CAP DE SETMANA.

Sènior femení: CATALUNYA CENRAL 34/35 CR Spartans.

S14: Cat Central 51/38 Químics

S16: Cat Central 46/7 GEiEG