Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram

El Manresa Wheelchair Rugby lluirà el nom d’UManresa a la samarreta

La Fundació Universitària del Bages – UManresa ha signat un conveni amb el Manresa Rugby Club a través del qual es compromet a donar suport econòmic a la seva secció dedicada a la pràctica del rugby sobre rodes. Aquest equip, que duu per  nom Manresa Wheelchair Rugby, està integrat per persones amb discapacitats severes. La signatura de l’acord l’han fet aquest dimecres, 1 de març, el president del Manresa Rugby Club, Lluís Jou Badal, i el director general de la Fundació Universitària del Bages, Valentí Martinez Espinosa. En el marc de l’acord, l’equip de rugby sobre rodes lluirà el nom d’UManresa a la samarreta

El conveni, d’un any de durada, inclou, entre d’altres acords, que la Universitat farà una aportació econòmica per contribuir a les activitats i objectius socials de l’entitat durant la temporada 2022-2023. Aquesta aportació econòmica es complementa amb descomptes a tots els jugadors i tècnics de l’entitat en els serveis de Fisioteràpia, Podologia i Logopèdia de la Clínica Universitària (CU+).

Una Universitat compromesa amb l’esport local

Amb la signatura d’aquest conveni, el Manresa Rugby Club se suma al llistat d’entitats esportives locals que reben el suport de la Universitat. En aquests moments, la institució dona suport a l’Associació Esportiva La Salle, al Club Natació Manresa, el Club Gimnàstic Manresa, el Club Bàsquet Artés, el Manresa Futbol Sala, el Centre d’Esports Manresa, el Club de Bàsquet Castellet, el Vòlei Manresa, el Bàsquet Manresa, el Club Atlètic Manresa, al Pavelló del Paidós, i al Manresa Club Bàsquet Femení. A més d’aquests ajuts, UManresa també ha fet suport a esdeveniments esportius, com el pas de la Volta Ciclista a Catalunya per Manresa o el partit de waterpolo que va enfrontar les seleccions femenines de Catalunya i dels EUA.

Altres artícles