Twitter
WhatsApp
Telegram

El sènior femení visita el Barça/INEF

El sènior femení millora en una bona segona part en la visita amb derrota davant el totpoderós Barça/INEF

La Primera Divisió Catalana Femenina té un líder: el Fútbol Club Barcelona/INEF i la derrota del sènior femení d’aquest diumenge al camp blaugrana s’ha de posar en context o si només es mira el marcador (76-0) es podria caure en la injustícia de no valorar prou l’esforç titànic fet per les nostres noies. S’enfrontaven a un equip que ve podria estar disputant la Divisió d’Honor, amb unes jugadores rocoses i amb una velocitat punta envejable, qualitats conreades en moltes sessions setmanals d’entrenament gairebé semiprofessional.

Davant d’aquest superequip, i a casa seva a la Teixonera, les osonencmanresanes van començar el partit massa cohibides, massa responsabilitzades de la dificultat manifesta. Amb tot, les coses potser haurien pogut ser diferents si haguessin pogut aprofitar alguna primera oportunitat d’assaig que van tenir (i que no va creuar la línia per centímetres). Potser la història no hauria canviat molt, però sí que hauria millorat l’ànim de les jugadores.

De fet, les locals, no van aconseguir el seu primer assaig fins el minut 7, tot i que des d’aquest moment fins al descans, les barcelonines van anar sumant un darrera l’altre els assaigs i les transformacions gairebé sense pausa, fins el 52-0.

El CAT CENTRAL de la segona part, en canvi, va ser bastant millor. Més agosarat, va poder frenar la sagnia de punts locals (només 24 en aquest període). Les noies van ser més atrevides en atac i més consistents en defensa i van cometre menys errades en les jugades de passada. Per acabar-ho d’adobar cal posar en valor que en els darrers 10 minuts de joc el CAT CENTRAL va tenir a les locals molt atrafegades, centrades a evitar l’anotació visitant que va estar a punt d’arribar en fins a tres possibles assaigs consecutius que es van quedar a tocar de mans. No en va arribar cap perquè a la defensa local va semblar que els hi anava la vida quedar-se a zero punts encaixats, i perquè alguna interpretació arbitral tampoc va contribuir a que poguessin sumar les nostres jugadores.

Pel CATALUNYA CENTRAL van jugar: Silveira, Pallarès, Aramburu, Elié, Martínez, Bertran, González, Ventura, Arranz, Esturi, Molina, Jordà, Sort, Ramos i Guirado. També van jugar: Cuenca, Albarellos, Yuste, Pujolar, Pujolassos, Iyayota i Dos Ramos. Àrbitre: Eduardo Gil Oscoz.
Aigreim a Marc Butxaca @marcbutxacs.photo per les fotografies

ALTRES RESULTATS DEL CLUB D’AQUEST CAP DE SETMANA.

Sub18. Primera victòria del CAT CENTRAL, (31-27) davant del CR SPARTANS, en partit disputat a Vic. L’equip deixa de ser el darrer equip de la classificació gràcies a aquesta treballada i ajustada victòria.

Sub14. Derrota del CAT CENTRAL (43-15) al camp del SANT CUGAT B.