Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram

El sènior masculí i femení del Manresa Rugby Club arrenquen la competició amb victòries en el dia de l’inici de la celebració de la temporada del (10 + 2) aniversari

Aquest dissabte passat van disputar els seus partits d’inici de la competició tots els equips del club i van passar durant tot el dia més d’un miler de persones!

Els equips sènior masculí i femení del Manresa Rugby Club es van estrenar en l’inici de la temporada 22-23 amb dues victòries clares en partits que es van disputar al camp del Congost aquest dissabte passat, el mateix dia que s’iniciava la celebració del (10+2) aniversari de la fundació del club, en la temporada 2010-11. 

El sènior masculí amb el seu abassegador triomf 113-3 davant el CR ALT EMPORDÀ s’ha situat líder amb 5 punts de la seva classificació al grup E, en un partit que va dominar de principi a fi, tot i que –cal reconèixer-ho– amb la involuntària complicitat afegida d’un adversari que només va poder desplaçar a Manresa un total de 12 jugadors.

17 assaigs van servir per sumar la primera victòria de la temporada. El joc local encara no es pot acabar d’avaluar del tot en l’inici del curs, però els manresans van oferir un bon espectacle i jugades de molta qualitat. A destacar, també, l’encert afegit del jugador del MRC, Mathis Randé, amb 13 tirs a pals convertits amb molta seguretat.

Igualment, el sènior femení, CR Catalunya Central,  també s’ha posat líder del seu grup després de guanyar el seu partit d’inici contra el CR Tintoreres, equip compost pels sèniors femenins de Sabadell, Badalona, Mataró i Alella. El conjunt local, candidat a ascendir al final de la primera volta, es va imposar per un clar 69-5 (al descans es va arribar amb un 24-5). Es repetia, uns pocs mesos després, la final de la Tercera Catalana femenina de la temporada 21-22 que el Catalunya Central també va guanyar a les Tintoreres a la seu de l’equip a Vic. 10 assaigs per un de les rivals és prova evident de la superioritat de les nostres noies. Destacant, el bon joc de tot l’equip en la defensa i l’encert de Judit Cuenca amb 4 dels 10 assaigs convertits. 

El dissabte de rugby total a Manresa es va completar amb partits de la Escola i un de veterans, així com partits de competició sub14, sub16, i sub18. Aquests últims van perdre davant del potent Sant Cugat B (17-64). En canvi el sub16 va obtenir una rotunda victòria (78-14) davant del Carbo/Cocos/Cornellà. El sub 14 també va obtenir una treballada victòria (47-12) davant el CEU.

Un miler de persones van participar de la jornada completa de Rugby al Congost. La celebració d’aniversari es pot dir que va ser tot un èxit. I la festa va cloure amb un tercer temps ben especial amb concert i bona companyonia.

Altres artícles