Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram

Els equips de Formació del Rugby Club Manresa en plena pretemporada

 

Aquest cap de setmana els equips de formació del Club han disputat el seu segon partit de pretemporada. Tant l’equip de Sub14, com els de Sub16 i Sub18 han disputat un segon partit on s’avalua l’evolució de l’equip, la cohesió interna entre els jugadors i jugadores i la seva adaptació a la categoria. Recordem que els equips de formació del club són una unió dels equips de Ripoll, Osona i Manresa denominats Catalunya Central.

 

Sub14: CatCentral vs Carboners

El conjunt de Sub14 s’ha enfrontat al conjunt dels Carboners de Terrassa al camp de Vic. Sub14 és la primera categoria que es juga amb les posicions ben definides, amb totes les dimensions del camp i amb la normativa més normalitzada. Per part del conjunt del CatCentral es podien començar a veure organització interna tant en l’atac com en defensa; es definien les tripletes en atac, s’escoltava la comunicació entre els jugadors en defensa i algun xut quan estaven dins la zona de la pròpia 22m. Petites accions que identifiquen a aquest conjunt com a un equip amb potencial de desenvolupament.

 

El desenvolupament d’aquest partit va començar bastant igualat, encara que les petites accions esmentades anteriorment van provocar que en certes ocasions el conjunt del CatCentral trenqués la línia dels Carboners i pogués arribar a fer marca. Al contrari, quan en algun moment trencaven la línia del CatCentral, aquest podia arribar i placar abans que el conjunt rival arribés a zona de marca. El resultat final de 62 a 0 a favor del CatCentral va resultar una forta motivació pels jugadors i jugadores d’aquesta categoria, amb ganes d’afrontar una bona temporada i per part de l’equip tècnic amb moltes ganes de desenvolupar tot el seu potencial.

Sub16: Cat Central vs Sant Cugat B

En la categoria del Sub16, el CatCentral es va batre amb el Sant Cugat B al camp del Manresa. El conjunt del CatCentral va encetar el marcador amb una acció dels davanters, molt lluitada i ben acabada. No podia ser un millor inici pel conjunt. El desenvolupament, però va ser molt igualat durant la primera part, amb la diferència que el CatCentral aconseguia els punts de transformació i el rival no va saber aprofitar aquests punts. A la segona part del partit el conjunt del CatCentral es va escapar del marcador gràcies a saber aprofitar els forats creats durant el desenvolupament del joc per trencar la línia del Sant Cugat i arribar a fer marca.

 

Durant el desenvolupament del joc es va veure gran implicació per part dels jugadors i jugadores sobretot en defensa, defensant amb convicció i organització sense defallir i fins a l’últim segon. Aquesta perseverança es va notar en el camp. També es van poder començar a veure connexions amb una bona combinació de passades en atac i poder arribar a zona de marca. Es va arribar al final a un resultat de 40 – 15.

 

Sub18: CatCentral vs Sant Boi B

Finalment, en la categoria de Sub18 es va enfrontar al Sant Boi B al camp del Manresa. El conjunt del CatCentral va iniciar el partit amb molt bona actitud i pressionant molt en atac. La primera part es van desenvolupar bastant igualada entre ambdós conjunts, i per part del CatCentral van ser molt efectius en defensa, veient molts bons placatges i neutralitzant els atacs de l’equip rival. Cap a la segona part el CatCentral es va notar incòmode en defensa i patint certa desorganització, fet que el rival va saber aprofitar. Durant aquests moments es van fer la majoria dels punts fets.

 

 

Així i tot, l’equip tècnic està molt satisfet del conjunt, un equip que va demostrar molt bona implicació per part de cada un dels jugadors i poder fer front tots junts en moments difícils. S’ha de dir que el conjunt del Sant Boi B es va mostrar concentrat, eficient i cohesionat i saben aprofitar els moments de debilitats del CatCentral. Al final de partit el resultat va ser de 7 – 41.

En resum...

Així doncs, veiem potencial als tres equips, la temporada sembla que prometi, i el millor de tot, hi ha nois i noies entre 12 i 18 anys de Manresa i comarca, que juguen a Rugby; i a sobre juguen bé i en gaudeixen. Haurem d’estar atents als equips de formació i anar al camp a donar la nostra escalfor i suport. És el present i futur del nostre club!

Altres artícles