Twitter
WhatsApp
Telegram

La bona segona part del sènior femení no va ser suficient per sumar (31-7)

Aquest diumenge, el sènior femení es va desplaçar a Girona i no va poder guanya el GEIEC perquè va fer una primera meitat en la qual es va notar massa la mancança de concentració causada per les tres setmanes d’inactivitat nadalenca. El GEIEC va dominar clarament els primers 40 minuts, amb un catàleg de jugades basades en l’astúcia i habilitat de la majoria de les seves experimentades jugadores.

Les locals es van avançar 26-0 (min. 37) però les osonecbagenques van anotar un assaig (Maria Sort) i transformació (Judit Cuenca), pocs segons abans del final de la primera part com una mostra que, malgrat la superioritat local, l’equip no es pensava donar per vençut. Aquest va ser l’objectiu que es va fixar l’equip en escoltar l’encoratjadora xerrada del seu entrenador Pere Carrillo. Es tractava de conjurar-se a ser igual d’astutes que les seves rivals i estar més concentrades en la protecció de racs i melés. I així es va fer. El GEIC no va poder anotar més punts en tota la segona part fins que faltaven uns pocs minuts per al final.