Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram

Nou debut de la pedrera manresana amb Virginia Arranz a la selecció catalana de desenvolupament S18

Els equips de formació del Manresa Rugby Club segueixen donant bons fruits i aquest dissabte vam poder gaudir de la presència d’una jove jugadora manresana, Virgínia Arranz, en l’alineació de la Selecció Catalana de Desenvolupament S18. Arranz, de 17 anys, va començar a l’escola de Rugbi de Manresa i ha jugat a equips Sub10, Sub12, Sub14 i Sub16. Aquesta és la seva primera temporada a l’equip sènior.

El partit es va disputar al camp de l’INEF de Lleida on el combinat català Sub18 va guanyar amb rotunditat a la selecció de Navarra per 42-0. Virginia Arranz va jugar tota la segona part del partit. Els primers 20 minuts ho va fer en la posició d’ala (moment en el qual va anotar un assaig). Després l’equip tècnic la va posicionar com a mitja melé durant els darrers vint minuts del partit.

Crear aquesta selecció catalana de desenvolupament Sub18, va ser una iniciativa de la Federació per premiar al conjunt de jugadores d’aquesta categoria dels diferents clubs catalans que han contribuït durant la temporada en la participació de Catalunya al campionat d’Espanya. Al mateix equip Sub18 també van estar seleccionades dues jugadores del Osona RC (que forma part del Catalunya Central, junt amb noies del Manresa Rugby Club). Van ser concretament la Carla Roca (del Sub16 de Catalunya Central que suma també jugadores del Ripollès) i la Maria Prat una dels puntals de l’equip sènior del Catalunya Central.

Altres artícles