Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram

Retorna el rugby a Manresa després de festes amb una jornada plena de partits al complex del Congost

Retorna el rugby a Manresa després de festes amb una jornada plena de partits al complex del Congost

El complex esportiu del Congost serà escenari aquest cap de setmana d’un bon grapat de partits de rugbi de diverses categories per tornar a l’activitat després de les festes de nadal i reis. L’equip sènior del CR Manresa disputarà el seu partit de la jornada 3 del grup Nord de la Primera Divisió Catalana davant del GEIEC de Girona que arriba en la posició de cuer (tot i que amb un partit menys que els manresans, actualment en la segona posició de la lliga). El partit començarà a les 16 hores.

Aquest mateix dissabte al matí, també al camp del Congost, hi haurà partit del CATALUNYA CENTRAL sub 18, a les 11.30 h. contra el CR Tarragona (sisena jornada de la tercera divisió de la categoria). Seguidament, serà el Sub 14 del conjunt osonencbagenc qui competirà contra el CR L’Hospitalet a la una del migdia, amb l’objectiu d’obtenir la primera victòria en quatre jornades de la Tercera catalana. Per la seva banda, el CATALUNYA CENTRAL Sub 16 es desplaçarà diumenge a la tarda (16.15 hores) a la Teixonera de Barcelona per competir contra el Químic ER.

El sènior femení del CATALUNYA CENTRAL, també torna a la competició després de tres setmanes sense partits amb un desplaçament a Girona (11 h. de diumenge, 15 de gener), clau per a les aspiracions de les nostres noies de poder disputar les semifinals de la Primera Catalana. El GEIEC arrenca la primera volta amb una victòria més (3) que el Cat Central.

Finalment, durant tot el proper dissabte, també torna a Manresa la Lliga Catalana de Quad-Rugby amb la participació dels tres equips catalans en format de concentració durant tota la jornada, al pavelló del Vell Congost de Manresa. El Manresa WR, els Spartans WR i el BUC Barcelona jugaran durant dos caps de setmana la Lliga Catalana, i aquest dissabte es disputa la primera jornada de la competició amb els següents horaris de partits:

  • 10h: BUC Barcelona vs Spartans Granollers
  • 13h: Manresa WR vs Spartans Granollers
  • i 16h: Manresa WR vs BUC Barcelona.

El Barcelona Universitari Club és l’actual campió de la competició, després de guanyar la 1ª edició de la Lliga Catalana de rugbi en cadira de rodes que va finalitzar l’abril de 2022.

Altres artícles