Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram

Segona jornada frase grups Sènior Masculí

Meritori triomf del Manresa Rugby Club a Terrassa 10-12, per consolidar el lideratge de grup

El Manresa Rugby club va obtenir aquest dissabte a la tarda la seva segona victòria consecutiva en l’inici de la temporada i, per tant, continua liderant en solitari el Grup E classificatori per a la Divisió d’Honor Catalana. Va ser un triomf molt lluitat fins el darrer minut (10-12) al camp de les Fonts de Terrassa contra els Carboners.

El Manresa va estrenar ben aviat el marcador amb un cop de castic transformat per de Mathis Randé en el minut 4 (0-3) però els egarencs van empatar ràpid en la següent jugada (3-3). Els manresans es topaven en tot moment amb una fèrria defensa local tot i que dos cops de càstig més del mateix Randé situaven un segon avantatge visitant (3-9, minut 25).

Abans del descans (minut 28) un assaig de càstig situava els egarencs per davant 10-9, i no seria fins ben entrada la segona part que els manresans podien tornar a anotar, de nou amb un cop de càstig transformat pel sempre segur en el xut a pals, Mathis Randé (10-12).

Els manresans anaven justos de jugadors i no van poder fer ni un sol canvi en tot el partit. Al contrari, els Carboners van poder fer entrar fins a sis jugadors de refresc a la segona part. Tanmateix els manresans van saber aguantar el resultat amb un esforç físic descomunal i amb un gran treball d’equip que els va dur a l’èxit.

Pel Manresa Rugby Club van jugar: Casas, Guillermo Sánchez, Pérez, Torras, Martín, Xavier Sánchez, Grdzelishvili, Tricoire, Simó, Randé, Maeso, Bessaï, Fernàndez, Pérez i Calderón. Àrbitre: Carlos Gabriel Guerrero Padín.


ALTRES RESULTATS DEL CLUB D’AQUEST CAP DE SETMANA.

  • Sènior Femení. No tenia partit en aquesta jornada.
  • Sub18. Partit ajornat.
  • Sub16. 0-21, per manca de jugadors a la plantilla de Vilafranca. Es va disputar el partit en format amistós, i el CAT CENTRAL va guanyar 85-20, tot i que el resultat no tenia cap rellevància.
  • Sub14. 12- 74, al camp de CE INEF LLEIDA/R ARAGÓN F, a Lleida

Altres artícles