Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram

Tres manresans S16 a la selecció catalana de Rugby

Tres jugadors manresans van participar aquest cap de setmana en un partit de preparació per al campionat autonòmic amb la selecció catalana S16 en la que es va anomenar com la primera edició de la Copa Jaume I que Catalunya va vèncer amb claredat, també a la categoria S18.
Els manresans seleccionats van ser Martí Pujol, del Manresa Rugby Club i l’Oriol Marsinyac i Guillem Bardina, jugadors del Sant Cugat.
Les seleccions catalanes S16 i S18 van viatjar al camp de Los Sotos de Monzón per enfrontar-se en un doble duel amb el combinat de l’Aragó, i els equips infantil i cadet de la Ginesta van sortir-ne clars vencedors.
Els primers en demostrar el bon joc van ser els S18 entrenats per Jordi Justícia. Catalunya va desplegar un rugby ràpid i eficient com ja havia fet davant el STColumba’s School escocès, i amb un clar 7-62 es proclamava campiona del primer partit de la Copa.
A continuació va ser el torn dels S16, amb els tres manresans en l’alineació. El joves catalans que encara van se més superiors als seus rivals que els seus companys més grans. Els de Santiago Monteagudo no van donar cap opció al rival i amb un 0-111 tornaven victoriosos a casa.
En tots dos partits es va guardar un respectuós i emotiu minut de silenci en memòria de Guillem Sardà «Satan», que ens havia deixat el dilluns anterior.
Amb aquestes dues victòries les seleccions catalanes estan llestes per rebre Madrid en el primer partit del Campionat Autonòmic S16 i S18. Els madrilenys visitaran Cornellà dissabte per jugar a les 15.45h (els S16) i a les 17.45h els S18.
Així doncs, última setmana de preparació per als dos XV de la Ginesta, arrenquen la competició contra el vigent campió del Campionat.

Altres artícles