Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram

Accidentat inici de temporada del Manresa RC a Terrassa amb lesió greu de José Manuel Pérez

Accidentat inici de temporada del Manresa Rugby Club aquest dissabte al camp dels Carboners de Terrassa. A una derrota contundent (75-5) cal afegir-hi la lesió greu del José Manuel Pérez que va haver de ser traslladat a un centre hospitalari de Terrassa on va passar la nit a l’espera de ser traslladat a l’hospital de Manresa l’endemà diumenge on, aquest dilluns, s’ha valorat el millor moment de fer-li una intervenció quirúrgica.
Pel que fa al partit poca cosa a explicar que no ho relati explícitament el resultat. Domini de cap a peus de l’equip local que ja va anotar el primer assaig en el minut 2 i que va tenir als manresans en blanc fins al 64-0 del minut 61.
Amb tot, s’ha de reconèixer que, tot i la lesió greu del company (min. 51), els manresans van anar de menys a més en el seu joc i, en el decurs de la segona part van aconseguir un parcial de tres assaigs a un en contra que indicava que, en unes circumstàncies més favorables, el matx hauria pogut ser més igualat.
La veritat és que el Manresa RC es va plantar al camp de les Fonts amb molta feina encara pendent, amb molt pocs jugadors i encara pocs conjuntats, sense haver jugat ni un sol partit junts i amb moltes novetats a la plantilla. Amb moltes baixes respecte al roster de l’any anterior que ha estat renovat per nova gent que encara s’han d’acoblar a la dinàmica de club i de joc.
Entre les baixes, no podem obviar, a més a més, la de tots els jugadors francesos que militaven al club la temporada passada, sobretot la de tres jugadors que van ser puntals en l’anotació del MRCValentín Eugene, Tom Ducatillon i Mathis Rendé. Tots tres segueixen en un club català, però han ascendit de categoria perquè han fitxat enguany pel Sub23 del Sant Cugat de Divisió d’Honor estatal.
Així, jugadors que realment es coneguessin de veritat d’haver jugat junts eren poc més de la meitat del 15 posat pel tècnic que aquesta temporada es fa càrrec de l’equip, en Jesús Núñez, i que, tot i aquesta primera derrota està il·lusionat i convençut que enguany es podrà fer bon rugbi a Manresa per a gaudi i diversió de jugadors i afició d’aquest esport a la ciutat.

FOTO ARXIU/2022.

Altres artícles