Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram

El Rugbi Manresa derrota el GEIEC en un partit molt coral que el posa líder del grup nord de Primera

El Manresa RC va guanyar amb solvència al GEIEC de Girona al Congost (48-13) i el triomf d’aquest dissabte el situa líder de la classificació del grup Nord de Primera divisió, després de tres jornades. Tot plegat a les portes del partit de la màxima rivalitat que es disputarà dissabte que ve, a Vic, (16 h.) contra l’Osona RC.

Els manresans van dominar de principi a fi del matx. I el triomf es va basar en el protagonisme repartit en el joc d’atac. El Rugby Manresa va anotar 7 assaigs i cap d’ells va repetir d’anotador. Set jugadors diferents van ser capaços de culminar els atacs locals. Van anotar per aquest ordre, Ethan Lavaur, Marc Fernández, Valentín Eugene, Joel Martín (a la fotografia), Ludovic Rodríguez, Evan Delbourg i Yvon Bessaï. Les transformacions a pals van ser per al sempre eficaç Mathis Randé, tot i que aquesta vegada -cosa gairebé inaudita-, no va poder anotar en un parell dels seus llançaments. Al descans es va arribar ja amb clar avantatge local 24-6 i el nombrós públic que aquest dissabte omplia bona part de la grada d’afició i amics i amigues dels jugadors es van poder delectar amb el bon joc dels manresans.